De meest stoere, luxe en leuke onderzetters op een rij

Stel je hebt een nieuwe houten tafel gekocht. Je wilt dan natuurlijk zo lang mogelijk van deze tafel genieten. Kringen van natte glazen wil je absoluut voorkomen, dus je besluit om onderzetters te kopen. Je gaat naar de winkel en je ziet een setje kurken onderzetters liggen, lekker standaard, een beetje suf en niet echt een mooie toevoeging aan je interieur. Een veel gehoord probleem en daarom hebben we bij ByManouk de leukste en meest stoere onderzetters voor glazen op een rijtje gezet. Wat blijkt? Er is enorm veel keus in vorm, materiaal en kleur! Onderstaande onderzetters zijn een leuk accessoire in plaats van alleen een praktisch product. Met onderstaande onderzetters weet je zeker dat je leuke reacties krijgt EN dat je tafelblad na jaren gebruik nog steeds even mooi is!

We hebben zoveel leuke onderzetters op internet gevonden dat we ze hebben ingedeeld in verschillende categorieën. Klik op onderstaande link om direct naar de betreffende onderzetters te gaan of scroll rustig verder en bekijk alle stoere onderzetters.

Pallet onderzetters

De eerste originele onderzetters die we tegen kwamen zijn de pallet onderzetters. Deze onderzetters zijn op schaal gemaakt van de originele pallet. Heel origineel en past perfect in een wat stoerder interieur. Deze industriële onderzetters zullen dus zeker in de smaak vallen bij de mannen onder ons. Onderstaand zie je de verschillende pallet onderzetters. Ze zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar van 2 tot 10 stuks per set.

Boomstam onderzetters

Een ander soort stoere onderzetter is de boomstam onderzetter. Net als de pallet onderzetter van hout gemaakt en lekker industrieel. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en iedere boomstam onderzetter is uniek. Bij sommige producten krijg je er zelfs een handige houder bij om ze op te bergen. Bestel hieronder direct jouw favoriete boomstam onderzetters:

Marmeren onderzetters

Wanneer je op zoek bent naar wat meer luxe onderzetters dan is een onderzetter met marmerlook wellicht iets voor jou. Marmer is de laatste jaren een echte trend, dus met deze aankoop je weet je zeker dat je hippe onderzetters in huis haalt. Daarnaast is er volop keus. Kies voor wit marmer, zwart marmer, groen marmer of zelfs combinaties hiervan. Ook kun je kiezen uit ronde of vierkante onderzetters. Bekijk de marmeren onderzetters hieronder:

Terrazzo onderzetters

Naast marmer is het materiaal terrazzo ook enorm populair. Bij terrazzo worden natuursteenkorrels gemengd met cement waardoor de leuke spikkels ontstaan. Dit geeft een speels effect en zorgt ervoor dat iedere onderzetter uniek is. Over het algemeen heb je terrazzo onderzetters met een witte of grijs/zwarte basis. Bekijk hieronder deze mooie onderzetters:

Stenen onderzetters

Het toppunt van stoer zijn toch wel deze stenen onderzetters. Deze leisteen onderzetters zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, diktes en hoeveelheden per set. Qua kleur heb je bij steen minder keus, de meeste onderzetters zijn antraciet. Wel is de ene onderzetter iets ruwer dan de ander.

Metalen onderzetters

Metalen onderzetters zijn een typisch voorbeeld van wat meer luxe onderzetters. Ze zijn mooi afgewerkt en in luxe kleuren verkrijgbaar. Wanneer je op zoek bent naar gouden onderzetters is dit dus een goede optie. Veel metalen of RVS onderzetters worden geleverd met een houder waardoor je ze mooi kan opbergen. Bestel jouw metalen onderzetters direct bij een van onze partners:

Onderzetters met foto’s

Wil je er zeker van zijn dat je onderzetters helemaal uniek zijn? Kies dan voor onderzetters met foto. Je kan hier je eigen foto’s op laten drukken of kiezen voor standaard foto’s. Het voordeel van standaard foto’s is dat je zeker weet dat de set onderzetters mooi bij elkaar passen. Bekijk bijvoorbeeld eens onderstaande onderzetters met foto!

Macramé onderzetters

Naast bovenstaande materialen kun je ook kiezen voor riet of textiel. Hierdoor creëer je de echte Ibiza look. Koop bijvoorbeeld onderzetters met schelpjes of flesjes eraan en hebt meteen gezellige accessoires in huis. Wist je dat je zelf ook macramé onderzetters kan maken? Bekijk daarvoor eens onze andere macramé blog artikelen.

Zeshoekige onderzetters

In dit artikel hebben we al veel onderzetters in verschillende materialen laten zien. Maar naast verschillende materialen kun je natuurlijk ook kiezen tussen verschillende vormen. Zeshoekige onderzetters zijn bijvoorbeeld lekker speels. Daarnaast zijn zeshoekige onderzetters beschikbaar in marmerlook maar bijvoorbeeld ook in leer. Bekijk hieronder een aantal zeshoekige onderzetters.

Overige leuke onderzetters

Na het verzamelen van al die leuke onderzetters, hebben we nog een aantal onderzetters die we niet kwijt konden in een categorie maar die te leuk waren om niet aan jullie te laten zien. Hieronder zie je voorbeelden van grappige onderzetters waarbij je zeker bent van echte blikvangers. Deze grappige onderzetters kun je direct bestellen bij bol.com:

Nog meer leuke onderzetters?

Heb jij nog leuke, stoere, luxe of grappige onderzetters die niet in dit lijstje mogen ontbreken? Laat het ons weten in de reacties! Vind je het leuk om creatief bezig te zijn? Dan kun je er ook voor kiezen om zelf onderzetters te maken. Lees dan eens onze blog over stoere onderzetters haken.

1 gedachte over “De meest stoere, luxe en leuke onderzetters op een rij”

Plaats een reactie