Clover haaknaalden

Op zoek naar goede haaknaalden? Dan ben je bij ByManouk aan het juiste adres. Ik ben al vele jaren actief aan het haken en heb ondertussen verschillende merken haaknaalden uitgeprobeerd. Na het kopen van mijn eerste Clover haaknaald was ik direct verkocht. Ik wil graag iedereen de kans bieden om met deze super haaknaalden van Clover te haken. Bekijk onderstaand de uitgebreide collectie aan Clover haaknaalden of lees meer over de voordelen.

Voordelen van Clover haaknaalden

Het grootste voordeel van de haaknaalden van Clover is dat ze van erg hoge kwaliteit zijn. Door de kunststof handgreep liggen de haaknaalden fijn in de hand en kun je uren doorhaken zonder dat je krampen krijgt. Zeker als je vaak haakt is het belangrijk dat je een ergonomische haaknaald aanschaft. Deze ergonomische haaknaalden heb je daarnaast in enorm veel verschillende maten. Voor ieder project heb je dus een juist formaat haaknaald zodat al je patronen altijd mooi uitkomen. 

Naast de fijne handgreep en de vele maten is het uiterlijk natuurlijk ook niet onbelangrijk. De Clover haaknaalden zijn in veel verschillende kleuren beschikbaar. Iedere maat haaknaald heeft zijn eigen kleur en zijn daardoor makkelijk uit elkaar te houden en te herkennen. 

Soorten Clover haaknaalden

De afgelopen jaren heeft Clover verschillende uitvoeringen op de markt gebracht. Ieder haakproject is namelijk anders en het is belangrijk om daarbij de juiste haaknaald te gebruiken. Clover heeft twee series ontwikkeld, de Clover Amour en Clover Soft Touch. Ik leg graag de verschillen aan je uit:

Clover Amour haaknaalden

De eerste serie is de Clover Amour. De Clover Amour haaknaalden zijn de meest bekende haaknaalden van Clover. Ze zien er mooi uit door de vrolijke kleuren maar haken ook heel comfortabel. De Clover Amour haaknaalden zijn te koop in verschillende maten, namelijk van 2 mm tot 15 mm. Ze zijn voorzien van een kunststof handvat waardoor ze makkelijk vasthouden. De maat van de haaknaald staat in het handvat gegraveerd waardoor deze na verloop van tijd niet verdwijnt en je de haaknaalden dus makkelijk kan blijven herkennen. De Clover Amour haaknaalden zijn los te koop maar je kan ook direct kiezen voor een set. In de Clover Amour haaknaalden set zitten alle 9 maten waardoor je meteen een uitgebreide collectie haaknaalden hebt. 

Clover Soft Touch

De tweede serie is de Clover Soft Touch. Deze serie is later ontwikkeld en zijn geschikt voor de fijnere haakprojecten. De Clover Soft Touch haaknaalden zijn namelijk beschikbaar van 0,5 mm tot 6 mm. De haaknaalden binnen deze serie zitten qua maatvoering dichter op elkaar. 

Net als bij de Clover Amour, hebben de Clover Soft Touch haaknaalden ook een kunststof handvat. Om het extra comfortabel te maken hebben deze haaknaalden (zoals de naam al doet vermoeden) een extra soft touch voor de duim. Op deze manier kun je urenlang achter elkaar haken zonder dat je handen overbelast raken. Ook deze haaknaalden zijn los te koop of in een set verkrijgbaar.

Ervaringen met de Clover haaknaalden

Zoals al eerder beschreven gebruik ik zelf ook graag de Clover haaknaalden. Ik heb ooit een set aangeschaft en nog met verschillende andere maten aangevuld. Ondertussen heb ik al vele creaties gemaakt met de Clover haaknaalden. Neem gerust een kijkje bij een van mijn blogs, bijvoorbeeld bij de gehaakte pannenlappen, gehaakte mutsen of gehaakte kerstballen. Ik deel graag mijn gratis patronen.

Clover haaknaalden kopen?

Zoals je ziet zitten er vele voordelen aan de ergonomische haaknaalden van Clover. Ondanks dat de prijs van de Clover haaknaalden iets hoger zijn, zijn ze het zeker waard. Een keer aanschaffen en je kan jaren vooruit! Soms zijn de Clover haaknaalden in de aanbieding dus houd mijn website in de gaten. Binnen mijn webshop werk ik samen met Bol.com en daardoor profiteer je van hun vele voordelen zoals een snelle levertijd en goede service!